Kezdőlap
Galéria
Szolgáltatások
Elérhetőség
Kerttervek
Kezdőlap >> Galéria
 
Szolgáltatásaink képekben:
Kertépítés | Füvesítés | Pálmák | Kerti dekoráció | Öntözés | Kertburkolatok
Galéria, fotók

Egy jól megtervezett és kialakított kertbe jó kilépni és ez bármelyik évszakban jó érzéssel tölti el az embert. Feltöltődésre és kikapcsolódásra az egyik legjobb hely, ami után kiegyensúlyozottan folytathatjuk hétköznapjainkat.

A könnyű ápolhatóság és a praktikusság mellett természetesen ugyanúgy számít a kert kinézete, a kertdesign is. Fontos azonban, hogy ez utóbbi ne kerekedjen az első két szakmai követelmény fölé, mert a legszebb kert sem tudja betölteni örömkeltő szerepét, ha az ápolása bonyolult, sok munka órát , extra odafigyelést igényel, holott a Megrendelő elsődleges szempontja a mutatós, ízléses, ám könnyen fenntartható kert kialakíttatása volt.

További képek: Galéria 2, Galéria 3, Galéria 4

Kertépítés

Kertépítés


Fényképalbumok, amik érdekesek lehetnek

Kertépítésünk során figyelünk a későbbi ápolhatóságra is; minél kevesebb időbe teljen ez a munkafolyamat. Könnyen és egyszerűen ápolható kertet építünk. Persze, egyedi igény szerint dolgozunk, mindenkinek a saját ízlése szerint alakítjuk ki kertjét. Szakmai dolgokban hosszú távú segítséget nyújtunk. Természetesen, ha a megrendelő úgy szeretné, tudunk akár sűrű, burjánzó, lombhullató növényekkel nagyobb számban beültetett kerteket is építeni, erről azonban tudni kell, hogy tripla annyi idő a metszési munka, nem beszélve az őszi hatalmas lombmennyiségről. Fontos tehát, hogy figyeljünk ezekre a részletekre és hosszútávon gondolkodjunk, mert ez az évek során megtérül majd.

Ajánlott az örökzöldek nagyobb-számú telepítése, de emellett fontos a lombhullató cserjék ültetése is. A lombhullató cserjék közül válasszuk az egyszerűbb kezelést igénylőket.

Változatos színekkel és formákkal tehetjük érdekessé, kellemessé kertünket. Sokat jelent a kerti dekoráció ízléses és harmonikus elhelyezése. Ezt fokozhatjuk a kerti világítás kiépítésével, ami esténként gyönyörűvé varázsolja kialakított kertünket. Láthatjuk tehát, hogy sok apró részletből áll a kertünk megépítése és a rendszeres ápolással fokozhatjuk ezt a látványt. Az automata öntözőrendszer segítsége mellet pedig növényeink fantasztikus sebességgel nőhetnek, ezért is nagyon fontos a folyamatos metszés, fűápolás és a növényvédelem is.

Az árajánlat kialakítása előtt nélkülözhetetlen a terület bejárása és a kialakítandó kert felmérése. Az árajánlat egyeztetése után kezdődhet a kert kialakítása.

Kerttervezéssel és kertépítéssel kapcsolatban a következő számon érdeklődhet:
06 30 530 62 52 - Spiegel Ákos

Még további képekhez tekintse meg a következő oldalakat:

Képgaléria

Galéria, fotók

Utoljára frissítve: 2017-06-23

Spiegel Ákos - Kertépítés [ Telefon: 06 30 530 62 52 ]
> Lap tetejére <
Minden jog fenntartva. A képeket szerzői jogok védik, felhasználásuk csak engedéllyel lehetséges.