Referencia képek
Szolgáltatások
Elérhetőség
Kerttervek
Kezdőlap
Kezdőlap >> Elérhetőség
 
Szolgáltatásaink képekben:
Kertépítés | Füvesítés | Pálmák | Kerti dekoráció | Öntözés | Kertburkolatok
Elérhetőség
  SD Kertépítés - Spiegel Ákos

Kertfelmérés

A kertfelmérés során nem csak a terület méreteit kell feljegyeznünk, hanem a Megrendelő stílusát és ízlésvilágát is fontos a lehető legjobban kiderítenünk, mivel ezekre a fontos információkra is szükségünk van a tervezés során. Sokszor tapasztaljuk azt, hogy a kerttulajdonos nem tudja pontosan mit szeretne, mert sok téves információ kering az interneten és az ismerősei körében is.

SD KERT névjegy

Ez egy komoly zavart okozhat a kertre gondolt kertkialakítási költségekben is, mert sokszor jócskán alulbecsülik a szakszerű építéshez szükséges kertépítésre szánt összeget. Így fordul az elő sajnos, hogy felelőtlenül ígért spórolási lehetőségek miatt, a Megrendelő nem a kertépítésre legjobban alkalmas kivitelezőt választja. Ez katasztrofális hibát okozhat, mind anyagilag, mind szakmailag, hiszen a nem megfelelően kivitelezett munka kijavítása, már ha ki lehet javítani, időpazarlással és sajnos többletköltséggel is jár. Az a legjobb, mikor az ember az ösztöneire és nem a 'barátaira' hallgat, akkor talán jobban sikerülhet a választás is.

Munkavállalásunk Budapest északi régiójától körülbelül 40 km-es körzetére koncentrálódik, de vannak kivételes esetek, mikor távolabb is vállalunk munkát, ezt egyedi megállapodás előzi meg, mivel a nagyobb távolság jelentősen növeli a költségeket. Kertet építünk a budai és a pesti kerületekben, ezen belül az I., II., III., IV., V., VI., VII, XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI, XVII. kerületekben is.

Spiegel Ákos kertész
Spiegel Ákos

Budapest és környékén is vállalunk kertépítést, ezen belül: Leányfalu, Szentendre, Pilisszentkereszt, Pilisszántó, Pilisborosjenő, Pomáz, Budakalász, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Pilisszentiván, Piliscsaba, Perbál, Nagykovácsi, Telki, Budajenő, Zsámbék, Páty, Budakeszi, Biatorbágy, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Ecser, Gyömrő, Üllő, Maglód, Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Monor, Isaszeg, Kerepes, Csömör, Mogyoród, Fót, Szada, Veresegyház, Gödöllő, Dunakeszi, Csomád, Erdőkertes, Galgamácsa, Őrbottyán, Vácrátót, Göd, Sződliget, Vácduka.

Az alapos kertfelmérés és átbeszélés után árajánlatot készítünk, amihez, ha szükséges kerttervet is csatolunk. A tulajdonosnak is fontos átgondolnia néhány fontos dolgot: mire szeretné használni a kertet, mennyi ideje lesz a kertápolásra, háziállatok vannak, vagy lesznek-e a kertben, az automata öntözőrendszer kialakítása, stb. Az öntözőrendszer könnyíti az ápolást, és kielégíti a rendszeres vízszükségletet, így egy-két hétre nyugodt szívvel magára hagyhatjuk a kertünket.

Megtekintés teljes nézetben

Megtekintés teljes nézetben

Kertépítéssel kapcsolatban a következő számon érdeklődhet:
Spiegel Ákos: 06 30 / 530 62 52

Cikkek, amik érdekesek lehetnek

 

Spiegel Ákos - Kertépítés [ Telefon: 06 30 530 62 52 ]
> Lap tetejére <
Minden jog fenntartva. A képeket szerzői jogok védik, felhasználásuk csak engedéllyel lehetséges.